Marianne
carøe

25 år med eksklusive kjoler

brudekjole designer 1

OM MARIANNE CARØE

Marianne Carøe er uddannet skrædder og allerede i sin elevtid, i en alder af 21 år, blev hun selvstændig og åbnede efterfølgende sit atelier i Aarhus.

Hun er nordjyde og opvokset i en kreativ familie, hvor hårdt arbejde og en stærk vilje, i stor grad har præget hendes liv som selvstændig.

Hendes store passion, samt kærlighed og respekt for det kreative univers hun har skabt, er uden tvivl drivkraften og inspirationen i hendes arbejde.

Design & Atelier

Hos marianne CARØE arbejder vi med to design processer.

Den kreative og udviklende proces når Marianne CARØE designer de forskellige kollektioner: BRIDE – BRIDE LIGHT – COPENHAGEN – EVENING.

I denne proces er det tidens tendenser, materialer, farver og Marianne CARØES intuition der er inspirationen.

Den anden designproces er gennem arbejdet med kunden, hvor snittet i forhold til kundens figur og individuelle ønsker, danner baggrund for inspirationen i designet.

marianne CARØE i Aarhus tilbyder kunderne en enestående mulighed.

Her kan man opnå at få nøjagtig det snit, den silke og de detaljer som fremhæver kunden på smukkest vis, samt giver personlighed til kjolen.

Skrædderværkstedet marianne CARØE ligger i forbindelse med butikken i Aarhus. Her designes, konstrueres og syes alle marianne CARØE brudekjoler, festkjoler , accessories, samt marianne CARØE copenhagen.

På værkstedet fremstiller skrædderne alle detaljer, ligefra de slåede knapper, blondedekorationerne og til de håndsyede finesser.

ØjEBLIKKE

VORES SMUKKE KUNDER

BAG OM marianne CARØE