STILREN &
EKSKLUSIV

marianne CARØE COPENHAGEN

"Jeg følte mig som en dronning, da jeg
kom ind I foyeren I min flotte kjole"

KONCEPT

marianne CARØE
COPENHAGEN

Et minimalistisk og skandinavisk look. De rene linjer og det uformelle udtryk.

Nu åbner vi op for muligheden for at købe marianne CARØE kjoler i København.

Indtil nu har det været nødvendigt for vores kunder at besøge Aarhus 3 gange for at få en af vores smukke kjoler, men fremover vil et udvalg af vores brudekjoler blive forhandlet hos COPENHAGEN BRIDAL.

Kjolerne er designet af marianne CARØE, og silken og blonderne har den samme fine lækre kvalitet. Håndværket udføres stadig i Aarhus af vores dygtige skræddere, og de fine håndlavede knapper og smukke finesser er stadig de samme.

Kjolerne, som sælges hos COPENHAGEN BRIDAL, kan bestilles i størrelse 34 til 46. Hvis tilretning er nødvendig foregår det hos deres dygtige skræddere.

Priser og tidsbestilling - se cph-brudekjoler.dk

Priser og tidsbestilling se cph-brudekjoler.dk

“Jeg har aldrig I mit liv fået
så mange komplimenter”

 

"TUSIND TAK for det mest vidunderlige arbejde med min kjole og
brudeslør. Jeg kunne ikke have følt mig smukkere"